भज मन राम चरण सुखदाई लिरिक्स Bhaj Man Ram Charan Sukhdayi Lyrics

Post a Comment

जिहि चरननसे निकसी सुरसरि संकर जटा समाई,
जटासंकरी नाम परयो है, त्रिभुवन तारन आई,
भजमन राम चरण सुखदाई, भजमन राम चरण सुखदाई,

श्रेणी : श्री राम भजन Ram Bhajan Lyrics
गायक : Satyendra Pathak Ji

भज मन राम चरण सुखदाई लिरिक्स Bhaj Man Ram Charan Sukhdayi Lyrics

जिहि चरननसे निकसी सुरसरि संकर जटा समाई,
जटासंकरी नाम परयो है, त्रिभुवन तारन आई,
भजमन राम चरण सुखदाई, भजमन राम चरण सुखदाई,

जिन चरननकी चरनपादुका भरत रह्यो लव लाई,
सोइ चरन केवट धोइ लीने तब हरि नाव चलाई,
भजमन राम चरण सुखदाई, भजमन राम चरण सुखदाई,

सोइ चरन संत जन सेवत सदा रहत सुखदाई,
सोइ चरन गौतमऋषि-नारी परसि परमपद पाई,
भजमन राम चरण सुखदाई, भजमन राम चरण सुखदाई,

दंडकबन प्रभु पावन कीन्हो ऋषियन त्रास मिटाई,
सोई प्रभु त्रिलोकके स्वामी कनक मृगा सँग धाई,
भजमन राम चरण सुखदाई, भजमन राम चरण सुखदाई,

ट्रेंडिंग श्री राम भजन:

  • राम नाम के हीरे मोती भजन लिरिक्स (ओल्ड )
  • हे रोम रोम में बसने वाले राम भजन लिरिक्स
  • सबका भला करो भगवान लिरिक्स
  • मंगल भवन अमंगल हारी भजन लिरिक्स 
  • आओ बसाएं मन मंदिर में झाँकी सीता राम की भजन लिरिक्स 
  • ना जाने कौनसे गुण पर दयानिधि रीझ जाते हैं भजन लिरिक्स 
  • रघुकुल रीत सदा चली आयी भजन लिरिक्स 
  • चिटकूट के घाट, शबरी देखे बाट भजन लिरिक्स
  • सभी भजन देखें

कपि सुग्रीव बंधु भय ब्याकुल तिन जय छत्र फिराई,

रिपु को अनुज बिभीषन निसिचर परसत लंका पाई,
भजमन राम चरण सुखदाई, भजमन राम चरण सुखदाई,

सिव सनकादिक अरु ब्रह्मादिक सेष सहस मुख गाई,
तुलसीदास मारुत-सुतकी प्रभु निज मुख करत बड़ाई,
भजमन राम चरण सुखदाई, भजमन राम चरण सुखदाई,
भजमन राम चरण सुखदाई, भजमन राम चरण सुखदाई, 
*{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}

 play><span>▶</span>”<br />  frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture”<br />  allowfullscreen<br />  title=”Play”<br />></iframe></div><div dir=

Ram Charan Sukh Dai | राम चरण सुखदाई | Popular Ram Bhajan | Satyendra Pathak | Bhakti Song

भज मन राम चरण सुखदाई लिरिक्स  Bhaj Man Ram Charan Sukhdayi Lyrics

Jihi Charananase Nikasi Surasari Sankar Jata Samai,
Jataasankari Naam Parayo Hai, Tribhuvan Taaran Aai,
Bhajaman Raam Charan Sukhadai, Bhajaman Raam Charan Sukhadai,

Jin Charananaki Charanapaaduka Bharat Rahyo Lav Lai,
Soi Charan Kevat Dhoi Line Tab Hari Naav Chalai,
Bhajaman Raam Charan Sukhadai, Bhajaman Raam Charan Sukhadai,

Soi Charan Sant Jan Sevat Sada Rahat Sukhadai,
Soi Charan Gautamrshi-naari Parasi Paramapad Pai,
Bhajaman Raam Charan Sukhadai, Bhajaman Raam Charan Sukhadai,

Dandakaban Prabhu Paavan Kinho Rshiyan Traas Mitai,
Soi Prabhu Trilokake Svaami Kanak Mrga Sang Dhai,
Bhajaman Raam Charan Sukhadai, Bhajaman Raam Charan Sukhadai,

Kapi Sugriv Bandhu Bhay-byaakul Tin Jay Chhatr Phirai,
Ripu Ko Anuj Bibhishan Nisichar Parasat Lanka Pai,
Bhajaman Raam Charan Sukhadai, Bhajaman Raam Charan Sukhadai,

Siv Sanakaadik Aru Brahmaadik Sesh Sahas Mukh Gai,
Tulasidaas Maarut-sutaki Prabhu Nij Mukh Karat Badai,
Bhajaman Raam Charan Sukhadai, Bhajaman Raam Charan Sukhadai,
Bhajaman Raam Charan Sukhadai, Bhajaman Raam Charan Sukhadai,

विनम्र निवेदन: वेबसाइट को और बेहतर बनाने हेतु अपने कीमती सुझाव नीचे कॉमेंट बॉक्स में लिखें व इस ज्ञानवर्धक ख़जाने को अपनें मित्रों के साथ अवश्य शेयर करें। यदि कोई त्रुटि / सुधार हो तो आप मुझे यहाँ क्लिक करके ई मेल के माध्यम से भी सम्पर्क कर सकते हैं। धन्यवाद।

Related Posts

Post a Comment

Subscribe Our Newsletter